Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

  • Maria Diederich (16 april 2012): Via mijn zus maakte ik kennis met je prachtige kaarten, Haast zonde om ze te versturen.. Maar omdat ik andere mensen toch ook wil laten genieten, verstuurde ik ze toch (via postcrossing.) Je kaarten zijn meestal favoriet, wat mij dan ook weer trots maakt. Ik zou graag nog een aantal setjes sprookjes kaarten willen kopen/bestellen. Zou u mij misschien een adres kunnen noemen Bij voorbaat hartelijk dank!
  • Rens Euwema. (26 september 2010): Hallo Els heb erg genoten van je werk, heel bijzonder Ben ook even in je galerie geweest Zat.Leuk om te zien wat je allemaal hebt gemaakt.gr. Rens Euwema
  • Janni Robbe (12 juni 2010): Hallo Els,Heb met plezier en bewondering je schilderijen zojuist bekeken.Prachtige kleuren!De kaarten zijn ook prachtig, grappig en lief.
  • Yvon Ravesteijn (25 april 2010): Hallo Els, Graag ontvang ik jouw nieuwsbrief. Hartelijke groet, Yvon
  • Bastiaan Stuifzand (1 april 2010): Prachtige kleurrijke en stijlvolle schilderijen produceer je Els. Veel geluk met de website..
  • Rianne Groenendijk (12 september 2009): Hallo Els, Toen ik voor het eerst binnen kwam aan de Brug straat te Groningen was ik gelijk verliefd op het grote vierkante schilderij van jou met de boedah en de licht blauwe/turkoise duif. Wij zijn afgelopen donderdagavond 10/9/2009 voor de 2e maal bij de kunstgallerij langs geweest en ik heb toen 2 kleinere schilderijtjes van 20 bij 20 van je gekocht. Op dit moment zit een groot schilderij er niet in want kan bruin even niet trekken. Maar je werkstukjes van 20 bij 20 zijn ook prachtig. Dus ben er heel blij mee. Ik heb gekozen voor Dream en traveling in the night. Je werkt doet me heel veel. Ik schilder zelf ook al jaren voor mijn plezier en als hobby. Maar jouw gemengde technieken vind ik heel bijzonder. Veel succes met je werk en in je persoonlijk leven toegewenst. met een lieve groet van Rianne groenendijk vanuit Dokkum